Klasser som passar bra tillsammans med Bikram Yoga:

Booty + Bikram Yoga

Därför: Yoga Booty är en styrkeklass för core och underkropp och ett perfekt komplement till din Bikram Yoga. Du kommer uppleva att balans och styrkemomenten i Bikramyogan blir enklare och att din kondition förbättras av att din kropp blir starkare, du orkar mer. Inom all Yoga stärker vi främst framsidan av kroppen. Kompletterar du din träning med ett styrkepass i veckan där mycket av fokuset ligger på rumpan, magmusklerna och baksidan av kroppen kommer du både se och känna hur din kropp mår bättre, blir mer proportionerlig och varför yoga med styrketräning går så bra ihop. YogaStyrka helt enkelt 😉

Booty:

Mer om Booty 

Tone + Bikram Yoga

Därför: Tone är en styrklass för core och överkropp och ett perfekt komplement till din Bikram Yoga. Du kommer uppleva att balans och styrkemomenten i Bikram yogan blir enklare och att din kondition förbättras av att din kropp blir starkare, du orkar mer. Inom all Yoga stärker vi främst framsidan av kroppen. Kompletterar du din träning med ett styrkepass i veckan där mycket av fokuset ligger på rygg, magmusklerna och baksidan av kroppen kommer du både se och känna hur din kropp mår bättre, blir mer proportionerlig och varför yoga och styrketräning går så bra ihop. YogaStyrka helt enkelt.

Tone:

Mer om Tone 

Yin Yoga + Bikram Yoga

Därför: När du känner dig trött men ändå vill yoga. Lugn yogaform som ökar din smidighet och gör dig avslappnad. Yin Yoga låter gravitationen, jordens dragningskraft utföra jobbet i positionerna, medan du slappnar av och ligger så skönt du kan på din yogamatta. Under klassen spelas avslappnande musik, du kan välja mellan vaem eller rumstempererad Yinklass.

Yin Yoga:

Mer om Yin Yoga 

Ashtanga Yoga + Bikram Yoga

Därför: Om du känner dig pigg och vill bli bättre i din Bikram Yoga. Ashtanga Yoga har en annan uppbyggnad, arbetar med ett annat system, nya övningar och klassen hålls i ett snabbare tempo. Ashtanga Yoga engagerar överkroppen mer och i och med att värmen är lägre får du bättre kontakt med din andning och ökar din kroppskännedom vilket kommer göra din Bikram Yoga utvecklas. Du kommer känna dig smidigare och starkare, hitta meditationen enklare. Övningarna i Ashtangan är mer gymnastiska och ger dig nya utmaningar än Bikram Yoga och klasserna kompletterar varandra utmärkt, din Yoga blir fulländad.

Ashtanga Yoga:

Mer om Ashtanga Yoga 

Vinyasa Yoga + Bikram Yoga

Därför: Tills du känner att du kan Ashtanga Yogans solhälsningar bra ska du vänta med att variera och komplettera din träning med vinyasa klassen i och med att den bygger på solhälsningarna. När du kan göra dom själv, utan instruktioner från yoga läraren är vinyasan ett ypperligt verktyg för dig att använda som variation till din Bikram Yoga och fördjupa din yoga practise!

Vinyasa Yoga:

Mer om Vinyasa Yoga 

Klasser som passar mindre bra med Bikram Yoga

Burn + Bikram Yoga

Därför: Burn är ett konditions och förbränningspass. Konditionen är redan god och fettförbränningen hög om du utövar mycket Bikram Yoga. Du får bättre resultat och högre fettförbränning om du varierar ditt träningsupplägg och lägger in ett styrkepass istället för ytterligare ett förbränningspass. Därför rekommenderar vi dig att välj Booty eller Tone framför Burn när du utövar mycket Bikram Yoga. Om du av någon anledning måste göra ett kortare uppehåll med din Bikram Yoga är Burn ett perfekt alternativ som håller din kondition och fettförbränning hög.

Burn:

Mer om Burn 
Bli medlem redan idag
Se hela vårt träningsutbud