Works­hop Tantra

Utfors­ka din inre gläd­je, njut­ning och harmoni.

Workshop Tantra med Peder Linder och Anna-Maria Ahlgren.

13 oktober kl 13.00-15.30

I denna workshop får du utforska din inre GLÄDJE, NJUTNING och HARMONI. Du kommer att bli mer medveten om de känslor och energier som väcks i mötet med dig själv och andra. Du får mer tillgång till din livsenergi och känner dig mer i kontakt med dig själv och din omgivning.

Detta får du nytta av inom alla tänkbara situationer som när du är ensam, med vänner, på jobbet eller som tantra kanske är mest känt för, med din älskade.

Under workshopen kommer du att få prova på tantriska metoder som ego-dämpande mantran, tantrayoga, djupavslappning, somatisk (kroppslig) meditation, djupandning, eye-gazing, gränssättning, 3-minute game och frigörande rörelse.

Inga förkunskaper behövs. Kom som ett par eller kom själv. Alla övningar är påklädda.

Om Anna-Maria Ahlgren:
Anna-Maria (1981) jobbar med att coacha coacher genom samtalsanalys på enheten för Motiverande Samtal på Karolinska Institutet. Hon har lång erfarenhet inom spiritualitet, kundalini-energi, dans, yoga, meditation och mantrasång. Hon har 2 barn och bor i Kallhäll.

Om Peder Linder:
Peder (1975) är entreprenör och startar för närvarande ett nytt bolag inom säljkommunikation. Han har jobbat som ledarskapscoach i många år och praktiserat yoga, kampsport och meditation större delen av sitt liv. Han har 2 barn och bor på Gärdet.

Pris: 390 Kr
(även öppen för icke medlemmar på YogaStyrka)

Köp