Ref­er­enser


Förändrat mitt liv, ryggproblemen är bortblåsta!

YogaStyrka har förändrat mitt liv, sedan jag började yoga är mina ryggproblem som bortblåsta. Jag är jätteglad att jag anammat yogan i mitt liv och jag rekommenderar fler att prova!

Alexander Pärleros 33 år, grundare av Framgångspodden.


Företagsträningen väldigt uppskattad.

Jag har anlitat YogaStyrka och Ricardo Toutparfait tillsammans med mina kollegor under våren, och det har varit väldigt uppskattat utav oss och våra kunder

Cecilia Brunberg 27 år, gruppchef Schibsted.


På grund av deras unika ledarskap åker jag från Järfälla dit och jag är inte ensam om det.

Välkomnade miljö, trevliga och kunniga ledare, välbemötande.
Jag har varit på många yogastudios men här har jag fastnat på grund av ledarnas kunnighet och att varje ledare är unik på sitt sätt.
På grund av deras unika ledarskap åker jag från Järfälla dit och jag är inte ensam om det.

Sodi Afshinnejad 63 år, tolk.


YogaStyrka har gjort stor skillnad i mitt liv

Jag har nu gått regelbundet på Yogastyrka i ett år och upplever en stor skillnad i mitt liv. Tidigare har jag spelat fotboll och gått en del på gym vilket inte främjat min rörlighet då det alltid varit bekvämast att lyssna på de som sagt att stretching inte är nödvändigt. Idag förstår jag värdet av en god rörlighet, det är något som främjar både människans psykiska och fysiska välbefinnande.

Med alla fantastiska lärare på Yogastyrka får jag hela tiden de förutsättningar som behövs för att ta min practise vidare. Utbudet är brett och även kompletterat med styrkeklasser vilket gör att det går att få en allsidig träning som passar alla.

David Sanderberg 27 år, revisor.

Bästa stället för yoga- och styrketräning!

Välkomnande och familjär stämning i kombination med mycket kompetent och inspirerande instruktion. Har fått något att ske som aldrig hänt tidigare på 40 år - d.v.s fått mig beroende av träning.

Karin Edmark 41 år, forskare.


Yogastyrka har på kort tid blivit som ett andra hem.

Otroligt fina instruktörer som är proffsiga och snabba att lära sig ditt namn, peppar och berömmer dig för dina prestationer och framgångar. Kan inte annat än rekommendera!

Sara Mannerström 25 år, studerande.


Smärtfri efter skada - tack vare yogan.

Har en bakgrund som ryttare på hög nivå men har länge lidit av stelhet och svåra smärtor efter ett fall. Med hjälp av yoga och akupunktur har jag blivit smärtfri och t.o.m. kunnat börja jogga igen!

Joakim Jansson 39 år, lärare.


Träningen som sätter guldkant på min vardag.

För att kunna vara mitt bästa jag och leverera på mitt jobb som jag älskar behöver jag en plats att hämta både energi och lugn – YogaStyrka har blivit den platsen för mig. Med fantastiska engagerade tränare och roliga, utmanande klasser, ger Yogastyrka mig energi, träningsglädje och inre balans som ingen annan plats gjort tidigare. Träning känns aldrig mer som ett ont måste utan som en guldkant på vardagen som jag gör allt för att hinna med!

Sandra Heidmann 31 år, investment analyst.

Underbar personal och personligt anpassad träning.

Jag och min flickvän började på YogaStyrka för ett år sedan och det är det bästa vi har gjort! Vi har mycket erfarenhet från vanliga gym men på YogaStyrka får man allt, styrka, smidighet och inre balans. Dessutom är personalen helt underbara och mycket kunniga. Din yoga blir helt personligt anpassad.

Micael Blume 55 år, entreprenör.


Stort utbud av klasser, supertrevliga instruktörer.

Alltid rent och fräscht, varierande svårighetsgrad och supertrevliga yogainstruktörer. Bland det bästa är det stora utbudet på klasser. Även om man inte är en ”yogi” ut i fingerspetsarna finns t ex ”Stretch & Release” som varmt rekommenderas till dem som tillbringat mycket tid på gymmet eller i löpspåret och är skeptiska till klassisk yoga.

Daniel Cremonini 39 år, psykoterapeut.