Boot­camp

Fyra veckor med intensiva BURN-pass designade för att bygga styrka, förbättra din kondition och maximera din fettförbränning. Tillsammans med gruppen utmanas du på helt nya nivåer - med maximal utdelning på minimal tid!

Få synliga och mätbara resultat med hjälp av individuell kostrådgivning, fettmätning och kosttillskott från Thorne av högsta kvalitet.

Period: 2/6-27/6 2020

Detta ingår:

- 12 st träningspass

- Individuell kostrådgivning

- Goodiebag med kosttillskott från Thorne

- Fettmätning (första och sista dagen)

Dagar och tider:
Tisdagar kl 06.00-06.45
Torsdagar kl 06.00-06.45
Lördagar kl 08.00-08.45

Lärare:
Alejandro Toutparfait, Elin Voltaire och Fanny Hultman

Varför BURN?
BURN-passet är uppbyggt för att aktivera hela kroppen och komma åt stora muskelgrupper. För din kropp innebär detta hög åtgång av kalorier = högre förbränning. När vi jobbar på detta sätt ackumuleras även mjölksyra i musklerna, mycket mjölksyra innebär högre påslag av tillväxthormon vilket är bland dom mest fettförbrännande hormon vi har i kroppen. Dessutom ger denna typ av träning, en så kallad "after burn" vilket innebär att du får en högre ämnesomsättning dagarna efter passet.

Varför fettmätning?
Fettmätningen görs för att få reda på din kropps fettdistrubition, det vill säga vart du lagrar ditt fett. Detta ger en inblick i hur du mår rent hormonellt. Beroende på var du lägger på dig på kroppen, kan vi bedöma vad just du behöver för typ av kost, tillskott och träningsplan både kortsiktigt och långsiktigt.
Får du resultat? Fettmätningen har vi för att se mätbara resultat, den görs första och sista passet vilket innebär att vi kan se om upplägget är helt rätt eller om vi bör reglera någonting i planen.

Varför kosttillskott?
Mat innehåller inte idag vad den tidigare gjorde, näringstätheten är tyvärr mycket lägre. Ökat stresspåslag leder till att vi "tömmer" och använder upp våra förråd av näring, vitaminer och mineraler, vilket innebär ett ökat behov av dessa.
När vi ökar träningsmängden, ökar kroppens behov av näring. Kombinerar man en högre träningsmängd med ett lägre energiintag (diet) är risken hög att man inte får i sig den näring man behöver. Vi vill bygga upp och stärka kroppen, inte bryta ned den!

Pris: 4999 kr

För frågor och funderingar kontakta: info@yogastyrka.se